ΜΠΑΣΚΕΤ

Μυριούνης στο Panathinaikos24.gr: «Ό, τι καλύτερο για τον Παναθηναϊκό οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης – Να στηρίξει ο κόσμος»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μυριούνης, έστειλε μέσα από το Panathinaikos24.gr του δικό του μήνυμα για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τους Διαμαντίδη - Αλβέρτη.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Χρήστος Μυριούνης, έστειλε μέσα από το Panathinaikos24.gr του δικό του μήνυμα για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τους Διαμαντίδη – Αλβέρτη.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι οι Αλβέρτης – Διαμαντίδης θα αναλάβουν την διοικητική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Την εξέλιξη αυτή σχολίασε μέσα από το Panathinaikos24.gr, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Χρήστος Μυριούνης. Οπαλαίμαχος παίκτης Παναθηναϊκού τάχθηκε αυτής της πράσινης επιλογής τονίζοντας μάλιστα ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα τώρα πιο πολύ από ποτέ.

Χαρακτηριστικά είπε στο Panathinaikos24.gr:

«Η επιλογή του Διαμαντίδη και του Αλβέρτη είναι η καλύτερη και μάλιστα ειδικά μετά την όλη ανακατωσούρα που είχε δημιουργηθεί. Ο κόσμος όλες αυτές τις μέρες αγωνιά και αυτό το νέο, μόνο με καλό μάτι πιστεύω ότι θα το δει.  Τόσο ο Δημήτρης όσο και Φραγκίσκος αποτελούν σημαίες του τριφυλλιού.  Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε σούπερ με αυτές τις 2 τεράστιες προσωπικότητες που θα έχουν το τιμόνι της ομάδας».

Μάλιστα ο Χρήστος Μυριούνης έστειλε την δική του ευχή για τον Παναθηναϊκό: «Εύχομαι ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα τωρα περισσότερο από ποτέ γιατί τον έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ».

Exit mobile version