Ποδόσφαιρο

Περέα: “Οι σκέψεις μας στον αγωνιστικό χώρο”

Για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού μίλησε ο Χουάν Περέα.

Για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού μίλησε ο Χουάν Περέα.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης στη Nova

«Αισθάνομαι καλά, έχω όρεξη και θέληση να κάνω τα πράγματα σωστά, όπως τα ζητήσει ο προπονητής. Είμαι μια χαρά για να κάνω τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Μετά από μια βαριά ήττα σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;

«Αισθάνομαι πως δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Τα αποτελέσματα δεν έρχονται απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο Ηράκλειο».

-Τι πρέπει να κάνετε για να νικήσετε έναν αντίπαλο που σας δυσκολεύει;

«Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε στο θέμα αντιμετώπισης του αντιπάλου. Ο προπονητής είδε πολλά βίντεο. Δουλέψαμε καλά, συνεχίζουμε και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να γυρίσουμε με τους βαθμούς από την Κρήτη».

-Σας έχει επηρεάσει το κλίμα με τις αποχωρήσεις στην ομάδα;

«Πιστεύω πως όλοι στην ομάδα, το προπονητικό σταφ και οι παίκτες, είμαστε καλοί επαγγελματίες. Η σκέψη μας είναι στον αγωνιστικό χώρο. Με καλή θέληση και θετική ενέργεια θα βγάλουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

-Στη λατινική Αμερική είναι σε έξαρση ο κορονοϊός. Εσύ είσαι πολλά χιλιόμετρα μακριά. Ανησυχείς;

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση στη νότια Αμερική. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου εκεί και στην Κολομβία. Πρωτόγνωρη κατάσταση, την βιώσαμε κι εδώ. Η οικογένειά μου είναι καλά, μιλάω μαζί τους και με τη βοήθεια του Θεού θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πανδημία».

Exit mobile version