Ποδόσφαιρο

Όταν ο Μολίνς «κάρφωσε» τον ΠΑΟΚ και τον άφησε εκτός Champions League (vid)

Ο Παναθηναϊκός στις 31 Μαϊου του 2017 νικούσε τον ΠΑΟΚ 3-2 με buzzer beater του Μολίνς και έπαιρνε την εκδίκηση του για την κλοπή του Κύζα στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2016-17 αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι γηπεδούχοι καίγονταν για τους βαθμούς καθώς ήθελαν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα κατέβαινε με πολλές αλλαγές τότε και μάλιστα οι περισσότεροι την είχαν… ξεγραμμένη. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ωραίο γκολ του Μπίσεσβαρ, με τους πράσινους να ισοφαρίζουν στο 27ο λεπτό του αγώνα με ωραίο τελείωμα του Κλωναρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο ΠΑΟΚ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Πέδρο Ενρίκε στο 68ο λεπτό. Από το σημείο αυτό ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι. Το τριφύλλι ισοφάρισε με γκολ του Λουντ. Η ολική ανατροπή ήρθε με τον Μολίνς στο 94΄, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κλωναρίδη.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέδρο Ενρίκε (77’ Κάνιας), Ουάρντα (88’ Χαρίσης), Πρίγιοβιτς (67’ Κουλούρης).

Παναθηναϊκός (Μαρινος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί (43’ Ευαγγέλου), Ρέις (47’ Χατζηγιοβάννης), Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες (87’ Πίσπας), Λουντ, Κλωναρίδης, Μολίνς.

Exit mobile version