ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Περιμένει πολλά από τον Καρλίτος (vids)

Ο Καρλίτος αποκτήθηκε για τα νέα σεζόν και άπαντες έχουν προσδοκίες από τον Ισπανό επιθετικό.

Παναθηναϊκός: Περιμένει πολλά από τον Καρλίτος (vids)

Πρόκειται για μια μεταγραφή που χειρίστηκε ο Τσάβι Ρόκα και κατάφερε να τον φέρει στο Κορωπί στις 28 Ιανουαρίου. Εκείνη τη μέρα οι πράσινοι, έπειτα από χειρισμούς αρκετών ημερών, ανακοίνωσαν την προσθήκη του Ισπανού επιθετικού για τα επόμενα 3,5 χρόνια και ο ποδοσφαιριστής άρχισε προπονήσεις με φόντο τη νέα χρονιά, λόγω του περιορισμού που υπήρχε να αγωνιστεί σε μια ακόμη ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο 30χρονος αποτελεί μια από τις περιπτώσεις ποιοτικών φορ με χαρακτηριστικά σκόρερ, αλλά και καλού τεχνίτη. Δεν είναι τυχαίο ότι μπορεί να εκτελέσει με μεγάλη ευκολία απευθείας φάουλ. Πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο ο Παναθηναϊκός «πονάει».

Μετά τις φετινές του προπονήσεις και την άδεια των τελευταίων ημερών, ο Καρλίτος θα επιστρέψει για να ενταχθεί στην προετοιμασία και θα διεκδικήσει φανέλα βασικού τη νέα χρονιά.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.