ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παλεύει για Άλβαρεζ ο Παναθηναϊκός! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση και να αποκτήσει τον Ισπανό αριστερό μπακ Βίκτορ Άλβαρεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ Τούλα.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βίκτορ Άλβαρεζ, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και οι πράσινοι δίνουν… μάχη  για να τον κάνουν δικό τους.

Ο Βίκτορ Άλβαρεζ είναι 27 χρονών και έμεινε ελεύθερος φέτος από την ρωσική Άρσεναλ Τούλα. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί γέννημα – θρέμμα των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για την Εσπανιόλ στην οποία έκατσε για 7 χρόνια.

Με τη φανέλα της Εσπανιόλ «έγραψε» συνολικά 91 συμμετοχές μετρώντας 2 γκολ και 8 ασίστ. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Άρσεναλ Τούλα. Με τη φανέλα  της ρωσικής ομάδας μέτρησε 77 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Ο ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του ως αριστερός μπακ ενώ λιγότερες ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Η περίπτωση του βέβαια μονο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς στη Ρωσία είχε ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ρίξει όλο το βάρος στην υπόθεση αυτή, καθώς θεωρεί ότι ο παίκτης αυτός θα δώσει άλλον αέρα στην αριστερή πλευρά του «τριφυλλιού». Το ποια θα είναι η κατάληξη κανείς δεν την γνωρίζει, πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει έναν παίκτη που με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν θα κάνει τη διαφορά.

Φυσικά αν δεν προχωρήσει η υπόθεση του ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει μία – δύο εναλλακτικές περιπτώσεις.

Exit mobile version