ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πλάνα του Πογιάτος ενόψει ΑΕΛ

Ο Ντάνι Πογιάτος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ φαίνεται ότι θα... πάει με τη γνωστή συνταγή του 4-3-3, αλλά ενδέχεται να κάνει μια αλλαγή.

Ο Παναθηναϊκός καλείται τη Δευτέρα να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα με την απόδοση της ομάδας στο ματς με τον Λεβαδειακό, παρά τη νίκη με 1-0. Ο Ισπανός τεχνικός όλες αυτές τις μέρες έχει ρίξει το βάρος στην τακτική, αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το πρόβλημα έκει το έχει εντοπίσει ο πράσινος τεχνικός και εκεί λοιπόν επικεντρώνεται.

Ο Πογιάτος στο ματς με την ΑΕΛ είναι πιθανό να ξεκινήσει για πρώτη φορά τον Χουάνκαρ στην ενδεκάδα, ο οποίος έχει μπει από τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Επίσης, η πολύ κακή απόδοση του Σαβιέρ έχει κάνει τον προπονητή να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Με λίγα λόγια οι επικρατέστεροι για την πράσινη ενδεκάδα είναι οι παρακάτω: Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Σερπέζης (Μπουζούκης), Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Exit mobile version