Ποδόσφαιρο

Όταν ο Γιόχανσον «καθάρισε» μόνος του την ΑΕΛ (vid)

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη πέρναγε εύκολα από τη Λάρισα, με τον δεξί μπακ της ομάδας Ματίας Γιόχανσον να κάνει μια μνημειώδη εμφάνιση.

Τη σεζόν 2018-19 τα… μωρά του Δώνη είχαν ξεκινήσεις ανέλπιστα καλά το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι την χρονιά εκείνη κλήθηκαν την τρίτη αγωνιστική να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕΛ στη Λάρισα. Στις 16/09/2018 λοιπόν το τριφύλλι πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της θεσσαλικής ομάδας.

Απόλυτως πρωταγωνιστής στο τότε ματς ήταν ο Ματίας Γιόχανσον. Στο 28ο λεπτό του αγώνα ο Σουηδός μπακ πήρε την κάθετη από τον Μπουζούκη και με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για το πολύ καλό και σε εκείνο το ματς τριφύλλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι κυρίαρχος και διπλασίασε τα τέρματα του με ένα απίθανο γκολ του Ματίας Γιόχανσον. Στο 63ο λεπτό του αγώνα ο Σουηδός πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, πέρασε όποιον βρέθηκε μπροστά του και έκανε το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα η ΑΕΛ μείωσε με πέναλτι τότε, αλλά στο 90΄ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΑΕΛ (Σ. Αντωνίου): Κρίστινσον Καρανίκας, Γκοΐκοβιτς, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ (53′ Κούνιτς), Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (84′ Κοέφ), Σαχίτι (46′ Λεοζίνιο), Μόρσι, Πίτι, Ντέλετιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης (86′ Χατζηθεοδωρίδης), Τζανδάρης, Κάτσε, Μπουζούκης (76′ Πούγγουρας), Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (54′ Βέργος).

Exit mobile version