ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Λέμε για τον Πογιάτος, αλλά έχει σοβαρές ευθύνες και ο Ρόκα

Μπορεί οι ευθύνες να πέφτουν όλες πάνω στον Ντάνι Πογιάτος, αλλά ο Τσάβι Ρόκα είναι το μεγάλο αφεντικό.

Μπορεί οι ευθύνες να πέφτουν όλες πάνω στον Ντάνι Πογιάτος, αλλά ο Τσάβι Ρόκα είναι το μεγάλο αφεντικό.

Με τη μέχρι τώρα κακή αγωνιστική εικόνα και τα σοβαρά λάθη διαχείρισης, κοουτσαρίσματος και αποφάσεων από τον Ντάνι Πογιάτος, ο Ισπανός τεχνικός έχει δεχθεί έντονη κριτική. Πολύ σωστά και απολύτως δικαιολογημένα τα όσα γράφονται ή λέγονται για τον 42χρονο προπονητή. Δεν αναφερόμαστε στις υπερβολές και την ανθρωποφαγία, αλλά στην κριτική για τα κακώς κείμενα και τις ποδοσφαιρικές ανορθογραφίες που παρουσιάζει η ομάδα μέχρι τώρα.

Εκτός από τον προπονητή, όμως, ευθύνες και μάλιστα μεγάλες έχει ο Τσάβι Ρόκα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι αυτός ο οποίος έχει το μεγάλο κουμάντο για τον σχεδιασμό, τις μεταγραφές και το πρότζεκτ που ακολουθεί η ομάδα από φέτος. Ο Ισπανός έφερε ένα δικό του προπονητή και φυσικά όλες τις μεταγραφές, πλην Αντονίτο, που τον ήθελε πολύ ο Πογιάτος.

Είναι νωρίς για σαφή συμπεράσματα; Είναι, κανείς δε λέει το αντίθετο.  Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι μεταγραφές δεν έχουν δώσει το κάτι παραπάνω στον Παναθηναϊκό, ενώ η φανερή απουσία χαφ ταχυδυναμικού είναι κάτι που βαραίνει τον Ρόκα. Για χ, ψ λόγους αποφασίστηκε να μην αποκτηθεί τέτοιου τύπου παίκτης, παρά το γεγονός ότι αποχώρησε ο Ανουάρ που είχε αυτά τα χαρακτηριστικά και το κενό δεν καλύφθηκε.

Αν ο Παναθηναϊκός πετύχει, ένα μεγάλο μερίδιο θα πάει στον τεχνικό διευθυντή. Το ίδιο, όμως, θα συμβεί και στην αποτυχία. Το μέχρι τώρα δείγμα είναι αρνητικό. Ο καιρός θα δείξει τι θα συμβεί, αλλά άπαντες κρίνονται ιδίως όταν έχουν μια τόσο σημαντική θέση όπως ο Ρόκα.

Exit mobile version