ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το… restart με Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός σήμερα καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλο στο ΟΑΚΑ (20:30, NS2, LIVE:Panathinaikos24.gr) και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον Βόλο στο ΟΑΚΑ και μοναδικό στόχο έχει να πετύχει την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα κάνει το ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο και θέλει να είναι νικηφόρο. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές απουσίες. Εκτός πλάνων του Ρουμάνου προπονητή έχουν τεθεί οι τραυματίες Χουανκάρ, Σαβιέ, Αγιούμπ, Βέλεθ, Αντονίτο, οι ανέτοιμοι Βιγιαφάνιες,Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης, αλλά και ο Αντονίνο που παραμένει κλινήρης.

Αντίθετα σε αυτή συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά φέτος οι Μολό και Μαουρίσιο. Ο Μόλο μάλιστα επέστρεψε σε πράσινη αποστολή 11 μήνες μετά ενώ ο Μαουρίσιο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του.

Οσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, με βάση τις τελευταίες προπονήσεις το προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Μαουρίσιο ή Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Καρλίτος.

Exit mobile version