ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Στενεύουν τα περιθώρια – Απαιτείται σερί νικών

Μετά τη νέα "γκέλα" με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη στον Παναθηναϊκό και πλέον το σερί νικών είναι υποχρεωτικό, μα και δύσκολο.

Μετά τη νέα “γκέλα” με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη στον Παναθηναϊκό και πλέον το σερί νικών είναι υποχρεωτικό, μα και δύσκολο.

Οι “πράσινοι” με μόλις 3 βαθμούς σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα έχουν κάνει τη χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία τους. Ολο αυτό έχει διαμορφώσει μια δυσάρεστη κατάσταση, ένα βαρύ κλίμα και μια πίεση άνευ προηγουμένου στην ομάδα, η οποία πρέπει απαραιτήτως να αρχίσει να παίρνει νίκες για να βγει απ’ αυτή την κρίση.

Η αρχή πρέπει να γίνει στη Λαμία, την επόμενη αγωνιστική και να ακολουθήσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Το δύσκολο είναι ότι πλέον η ομάδα αρχίζει να δίνει και ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα προσπαθήσει μέσω των προπονήσεων εντός της εβδομάδας να… γυρίσει το κουμπί. Η δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου είναι έντονη, όπως και η ανησυχία για το κακό ξεκίνημα. Το βέβαιο είναι ότι ο Ρουμάνος προπονητής έχει μπροστά του πολλή δουλειά για να τα αλλάξει όλα.

Exit mobile version