ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανάλυση: Πρόγραμμα – “φωτιά” και κίνδυνος να χαθεί η Ευρώπη!

Με μόλις δυο νίκες σε 8 παιχνίδια και συνολικά 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχοντας μπροστά του πρόγραμμα - "φωτιά".

Με μόλις δυο νίκες σε 8 παιχνίδια και συνολικά 9 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχοντας μπροστά του πρόγραμμα – “φωτιά”.

Μετά το χθεσινό “στραβοπάτημα” και τη νέα ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, οι “πράσινοι” προσγειώθηκαν ανώμαλα και έδειξαν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Η ομάδα μόνο… ομάδα δεν είναι με αυτό που δείχνει στο γήπεδο σχεδόν κάθε εβδομάδα. Αποτέλεσμα όλων αυτών; Μόλις 9 βαθμοί σε 8 αγωνιστικές, δυο νίκες, καμία βελτίωση και χτυπητές αδυναμίες που κάνουν τον Παναθηναϊκό μια από τις πιο προβληματικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η κατάσταση δε φαίνεται να αλλάζει, τουλάχιστον, σύντομα. Το επίπεδο δεν έχει ανέβει και ο στόχος της Ευρώπης απομακρύνεται, αν και ακόμα υπάρχει δρόμος. Ακολουθεί πρόγραμμα – φωτιά και ο κίνδυνος η ομάδα να μείνει ακόμη πιο μακριά απ’ αυτό που θέλει, είναι υπαρκτός.

Μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 8 μέρες μετά, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια, στις 6/12 παίζει με την ΑΕΚ, με το τριφύλλι τυπικά να είναι φιλοξενούμενο. Ακολουθεί στις 12/12 η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις 20 του μήνα, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Exit mobile version