Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα – Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού»

Ο Διονύσης Δεσύλλας ανέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM το μεγαλύτερο πρόβλημα που προκύπτει για τον Παναθηναϊκό και έκανε λόγο για καλοκαιρινά λάθη.

Η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να επιβληθεί σε ομάδες που θα… έπρεπε είναι ακόμα μεγαλύτερο θέμα από μια ήττα αυτή καθεαυτή, σύμφωνα με όσα είπε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσυλλας.

«Το πρόβλημα δεν είναι γιατί δεν έπαιξε ο Παναθηναϊκός για την ισοπαλία, το κυρίαρχο είναι γιατί έχει φτάσει στο σημείο να λέει ότι δεν μπορεί να κερδίσει τον Ατρόμητο. Πληρώνει για μια ακόμα φορά λάθη σχεδιασμού, λάθη καλοκαιριού. Η αποχώρηση Πογιάτος και Ρόκα δείχνει μια παραδοχή του λάθους, αλλά και ότι η διοίκηση δεν έχει άλλα περιθώρια ελιγμού μέσα στην χρονιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η αποχώρηση του Γιώργου Δώνη από το «τριφύλλι» ήταν μεν λάθος, αλλά αυτή συνέβη για διαφωνίες κι όχι ποδοσφαιρικούς λόγους, με «εμπλοκή» και του Τσάβι Ρόκα.

Τέλος, ο Δεσύλλας στάθηκε και στο ότι με τον Ντάνι Πογιάτος δεν φαινόταν μια προοπτική βελτίωσης της όλης κατάστασης στον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟ - Πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού» | ΣΠΟΡ FM 94,6">

Exit mobile version