ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Νέντοβιτς- Αύριο αναχωρεί η αποστολή για Βαλένθια

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός:  Επιστρέφει ο Νέντοβιτς- Αύριο αναχωρεί η αποστολή για Βαλένθια

Με τον Νεμάνια Νέντοβιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι αφήνουν πίσω τους την ήττα από την Εφές, παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και στρέφουν την προσοχή τους στη “διαβολοβδομάδα” της Ευρωλίγκας με τα δυο εκτός έδρας ματς κόντρα σε Βαλένθια και Μπασκόνια.

Ο Σέρβος γυμνάστηκε μόνος του, λοιπόν, και ακολούθησε θεραπεία για τον ελαφρύ τραυματισμό του. Η αποστολή, στην οποία ο Νέντοβιτς, θα βρίσκεται θα αναχωρήσει για τη Βαλένθια αύριο και θα έχει 13 παίκτες.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.