ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Νίκη για να πάρουμε ώθηση για το 2021»

Ο Γιώργος Βόβορας σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει ώθηση ενόψει της συνέχειας με νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Βόβορας: «Νίκη για να πάρουμε ώθηση για το 2021»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βόβορας:

Για την αλλαγή προπονητή: «Σε κάθε αλλαγή προπονητή ο παίκτης θέλει να δείξει ότι αξίζει. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να παίξουν με μεγαλύτερη ενέργεια. Θα προσπαθήσουν να παίξουν πάρα πολύ δυνατά. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για το 2021. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς».

Για την πιθανή απουσία του Λόιντ: «Ο Λόιντ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και τα περισσότερα επιθετικά συστήματα ήταν πάνω του. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Από αυτό εξαρτάται το διπλό».

Για την προσθήκη του Νοκό «Οι άνθρωποι του Ερυθρού ξέρουν καλύτερα γι’ αυτή την επιλογή. Δεν μπορώ να τη σχολιάσω εγώ. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για όλο το ρόστερ και δε μας αφορά ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Πρέπει να είμαστε σκληροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση για να πάρουμε τη νίκη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το 2020: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ανθρωπότητα. Μακάρι το εμβόλιο να αλλάξει αυτή την πορεία και να δούμε χαμόγελα. Για την ομάδα ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη σεζόν. Κρατάμε κάποια στοιχεία αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τη σταθερότητα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.