ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (15:00, Novasports 1, LIVE: Panathinaikos24.gr) και να πάρει την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, γεγονός που τον επηρέασε έντονα στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς απέναντι στον Αστέρα στην Λεωφόρο.

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεση τους Μαουρίσιο, Σάντσες, Κουρμπέλη και Βιγιαφάνιες. Οι απώλειες αυτές είναι πολύ σημαντικές και σίγουρα οδηγούν τον Ρουμάνο στο να κατεβάσει ενδεκάδα ανάγκης και στη σημερινή αναμέτρηση.

Για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος είχε υποστεί ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό στο ματς των πλέι οφ του καλοκαιριού.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μακέντα, Καρλίτος, Εμμανουηλίδης και Ιωαννίδης.

Όσον αφορά τα πλάνα για την ενδεκάδα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές και απλά όπως όλα δείχνουν στην κορυφή θα χρησιμοποιήσει τον Μακέντα αντί του Καρλίτος.

Exit mobile version