ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Παναθηναϊκός: Η αποστολή με Λαμία – Επέστρεψαν οι Αλεξανδρόπουλος – Σένκεφελντ (Pic)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση του Σαββάτου (30/01) κόντρα στη Λαμία. 21 ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (30/01) στο «Απ. Νικολαΐδης» κόντρα στην ομάδα της Λαμίας.

Ο Μπόλονι είδε τους παίκτες του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης, ενώ μετά το πέρας αυτής, ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζουν 21 ποδοσφαιριστές.

Εκτός αναμέτρησης με την ομάδα της Φθιώτιδας, θα είναι οι τραυματίες Μπουζούκης και Κουρμπέλης, αλλά και οι τιμωρημένοι Βέλεθ και Χουάνκαρ.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε ως κύριο θέμα τις ασκήσεις σε στατικές φάσεις, ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Σαβιέρ και Μπεκ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι τραυματίες όπως προαναφέραμε, Γιάννης Μπουζούκης και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές, που επέλεξε στην «πράσινη» αποστολή ο Λάζλο Μπόλονι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Μαυρομμάτης, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Exit mobile version