ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ανακοίνωση Αστυνομίας για Νέα Σμύρνη: Πρώτα μιλάει για επίθεση και στη συνέχεια για… ΕΔΕ για το βίντεο που δείχνει άλλα

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για όσα έγιναν σήμερα στη Νέα Σμύρνη.

Ανακοίνωση Αστυνομίας για Νέα Σμύρνη: Πρώτα μιλάει για επίθεση και στη συνέχεια για… ΕΔΕ για το βίντεο που δείχνει άλλα | panathinaikos24.gr

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για όσα έγιναν σήμερα στη Νέα Σμύρνη.

«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid)
«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid) 4.877 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει ότι τα πάντα άρχισαν όταν αστυνομικός χτύπησε πολίτη, επειδή ο τελευταίος κατέγραφε βίντεο, η αστυνομία κάνει λόγο για επίθεση και τραυματισμών αστυνομικών.

Η ανακοίνωση

«Την 14.50 ώρα σήμερα (7-3-2021) Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετέβη στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι για την ανωτέρω Πλατεία υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών. Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν (11) άτομα από την ομάδα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Σχετική δικογραφία σχηματίζεται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και εμφανίζουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close