ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όγκαστ: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να προσέξουμε στην άμυνα»

Ο Ζακ Όγκαστ σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο του προπονητή τους.

Όγκαστ: «Να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και να προσέξουμε στην άμυνα»

Ο ψηλός των «πράσινων» ανέφερε σε πρώτη φάση για το αυριανό (11/3, 21:00): «Η Μακάμπι είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, που στηρίζεται πολύ στην περιφέρειά της. Προσπαθούμε να μάθουμε τη φιλοσοφία τους, δουλεύουμε σε κάποια πράγματα που θεωρούμε ότι θα είναι αποτελεσματικά για να τους περιορίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας».

Για την κατάσταση του «τριφυλλιού» το τελευταίο διάστημα, σημείωσε: «Πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, βρίσκουμε την ταυτότητά μας. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιείς τον τελευταίο καιρό, οπότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, αναφορικά με τον Σκότι Ούιλμπεκιν τόνισε: «Είναι κλειδί, θα πρέπει να περιορίσουμε την δράση τόσο του ίδιου, όσο και των υπόλοιπων περιφερειακών της Μακάμπι. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.