Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: H παρατεταμένη απουσία του Νέντοβιτς και το «ρίσκο» που δεν παίρνει ο Κάτας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τη Μακάμπι, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, να είναι ο μοναδικός απόντας από το «πράσινο» στρατόπεδο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκα και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός συνέχειας του θεσμού. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι «πράσινοι» δεν ρισκάρουν με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στο «τριφύλλι» προετοιμάζονται για την τελική ευθεία και τους τίτλους που θα κριθούν εντός συνόρων και η πορεία στην Ευρωλίγκα τους έχει κάνει να μη θέλουν να πάρουν το οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με τον Νέντοβιτς.

Ο «Νέντο» δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί ο Κάτας μετά τον τραυματισμό του και ο Ισραηλινός τεχνικός δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τυχόν υποτροπή. Ο Νέντοβιτς από την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις δεν έχει ακολουθήσει σε κανονικούς ρυθμούς και πραγματοποιεί μόνο ατομικό πρόγραμμα.

Σκοπός του «πράσινου» επιτελείου είναι να επανέλθει ο παίκτης στο 100% των δυνατοτήτων του και εφόσον πιθανότητες πρόκρισης στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν, ακολουθούν τακτική συντήρησης, με σκοπό ο Σέρβος να είναι έτοιμος για την τελική ευθεία στις υποχρεώσεις της ομάδας στην Ελλάδα.

Exit mobile version