ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: H παρατεταμένη απουσία του Νέντοβιτς και το «ρίσκο» που δεν παίρνει ο Κάτας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τη Μακάμπι, με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, να είναι ο μοναδικός απόντας από το «πράσινο» στρατόπεδο.

Παναθηναϊκός: H παρατεταμένη απουσία του Νέντοβιτς και το «ρίσκο» που δεν παίρνει ο Κάτας

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται χαμηλά στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Ευρωλίγκα και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός συνέχειας του θεσμού. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που οι «πράσινοι» δεν ρισκάρουν με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Στο «τριφύλλι» προετοιμάζονται για την τελική ευθεία και τους τίτλους που θα κριθούν εντός συνόρων και η πορεία στην Ευρωλίγκα τους έχει κάνει να μη θέλουν να πάρουν το οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με τον Νέντοβιτς.

Ο «Νέντο» δεν βρίσκεται ακόμα στο επίπεδο ετοιμότητας που επιθυμεί ο Κάτας μετά τον τραυματισμό του και ο Ισραηλινός τεχνικός δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τυχόν υποτροπή. Ο Νέντοβιτς από την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις δεν έχει ακολουθήσει σε κανονικούς ρυθμούς και πραγματοποιεί μόνο ατομικό πρόγραμμα.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 28.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκοπός του «πράσινου» επιτελείου είναι να επανέλθει ο παίκτης στο 100% των δυνατοτήτων του και εφόσον πιθανότητες πρόκρισης στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν, ακολουθούν τακτική συντήρησης, με σκοπό ο Σέρβος να είναι έτοιμος για την τελική ευθεία στις υποχρεώσεις της ομάδας στην Ελλάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.