Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Βιγιαφάνιες, Μακέντα και Χατζηγιοβάνης μπαίνουν στην… εξίσωση για 11άδα»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στους ανεβασμένους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη και Βιγιαφάνιες που… χτυπούν την πόρτα της 11άδας του Παναθηναϊκού.

Για την πολύ καλή απόδοση που είχαν Μακέντα, Χατζηγιοβάνης αλλά και ο Βιγιαφάνιες, χάρη στην οποία διεκδικούν θέση στην 11άδα του Παναθηναϊκού, μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Με δεδομένα κάποια πράγματα που είδαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, Βιγιαφάνιες, Μακέντα και Χατζηγιοβάνης είναι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα. Ειδικά οι δύο τελευταίοι έδειξαν στον προπονητή τους ότι μπορεί να τους υπολογίζει, αν πούμε ότι ο πρώτος είχε πιο πολύ χρόνο. Θα είναι κανονικά ξανά διαθέσιμος ο Αλεξανδρόπουλος, πολύ δύσκολα αντιθέτως ο Βέλεθ», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία στον Χατζηγιοβάνη, τονίζοντας πως έχει όλο και καλύτερα χτυπήματα εσχάτως στα ματς του «τριφυλλιού» καθώς κάνει έξτρα δουλειά και αυτό είναι κάτι που βγαίνει.

Τέλος, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στα όσα γράφτηκαν για την μη συμμετοχή του Διούδη στο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Βιγιαφάνιες, Μακέντα και Χατζηγιοβάνης μπαίνουν στην εξίσωση για 11άδα» |bwinΣΠΟΡ FM 94,6">

Exit mobile version