Βόλεϊ

Δεν άντεξε…

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μόνο για 2 σετ και τελικά ηττήθηκε με 3-1 από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Volley League.

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Ρέντη από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Volley League Ανδρών.

Οι πράσινοι άντεξαν μόλις σε δύο σετ και έτσι ηττήθηκαν με 3-1.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός παρότι προηγήθηκε με 2-5 στο πρώτο σετ έμεινε γρήγορα πίσω με 7-5, με τον Ολυμπιακό να δείχνει αποφασισμένος για τη νίκη. Οι πράσινοι πίεσαν μόνο για λίγο. Ο Ολυμπιακός πήρε αέρα πέντε πόντων και τελικά καθάρισε το σετ με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός αντέδρασε. Έβγαλε πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τελικά έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-20. Με τον τρόπο αυτό μπήκε γερά στη διεκδίκηση το αγώνα. Έτσι φαινόταν τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή, καθώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε καλά για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να είναι κοντά στο σκορ και μάλιστα μέχρι το 11-10 το παιχνίδι πήγαινε στον πόντο. Παρά ταύτα, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος στη συνέχεια, με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να πάρουν το σετ με σκορ 25-20.

Το τέταρτο σετ ήταν πραγματικά τυπική διαδικασία, μιας και ο Ολυμπιακός έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του με σκορ 25-10. Τα σετ 3-1 (25-19, 20-25, 25-20, 25-10)

Exit mobile version