Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Είναι ακόμα ζωντανός – Το πρόγραμμα στα πλέι οφ και η δύναμη της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά παραμένει ζωντανός μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι βρίσκονται στο -4 από την Ένωση και συνεχίζει να έχει μπροστά του... τελικούς.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά παραμένει ζωντανός μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι βρίσκονται στο -4 από την Ένωση και συνεχίζει να έχει μπροστά του… τελικούς.

Μετά το 0-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το τριφύλλι έχει μια νίκη (3-0) και μια ισοπαλία με τον δικέφαλο του βορρά. Έχει έρθει ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) με την ΑΕΚ, ισοπαλία στην Τρίπολη (2-2) με τον Αστέρα και έχει ηττηθεί από τον Ολυμπιακό (3-1) στο Καραϊσκάκη. Παρ’ όλα αυτά, οι πράσινοι δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση Ευρώπη.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στην 5η θέση με 51 βαθμούς, ενώ στην 4η η ΑΕΚ έχει 55. Ο Άρης με τον ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμοι στους 58.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η επιστροφή στις νίκες στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (5/5)  είναι αναγκαία, τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη παίζουν ΠΑΟΚ – ΆΕΚ και ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η επόμενη αγωνιστική είναι κι αυτή εξαιρετικά κρίσιμη. Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (9/5), στη Λεωφόρο.

Ακολούθως, το τριφύλλι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη (12/5) και το πρόγραμμα θα κλείσει με τον ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (16/5) στη Λεωφόρο.

Τρια εντός έδρας ματς, λοιπόν, και ένα εκτός. Το τριφύλλι καλείται να εκμεταλλέυτεί ξανά τη δύναμη της Λεωφόρου και να αποδείξει ότι η ήττα από τον Άρη στο “Απόστολος Νικολαϊδης” ήταν μια κακή παρένθεση. Αν το κάνει αυτό, τότε παίρνει, εκτός απροόπτου, ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Exit mobile version