ΒΟΛΕΪ

Παναθηναϊκός: Δημιουργεί ομάδα που βλέπει μόνο την κορυφή!

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στο βόλεϊ μετά τις τελευταίες κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στο βόλεϊ μετά τις τελευταίες κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Οι πράσινοι μετά το περσινό πρωτάθλημα και λιγκ καπ, φέτος δεν είχαν καλή χρονιά, αλλά είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν τις συνθήκες, προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ελλάδα και φυσικά να έχει σημαντική παρουσία στην Ευρώπη.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λούκας Ρανγκέλ, αλλά και την απόκτηση του Βαν Ντε Ντρις, το τριφύλλι έφτασε σε συμφωνία με τον Θανάση Πρωτοψάλτη, προκαλώντας ενθουσιασμό στον κόσμο του, ο οποίος βλέπει να χτίζεται ξανά μια ομάδα για σπουδαία πράγματα.  Θυμίζουμε ότι αποχώρησε ο Πελεκούδας, ενώ σταμάτησε ο Πανταλέων, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στον Ερασιτέχνη και είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών. Επίσης, παρέμειναν στον Παναθηναϊκό οι Γιάκομπσεν και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος.

Στο στόχαστρο παραμένει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει ο Μπράουν του Φοίνικα Σύρου, ενώ αναμένονται κι άλλες… έξυπνες βόμβες με στόχο να ολοκληρωθεί το παζλ μιας ομάδας που από τη νέα χρονιά θα έχει ως στόχο αποκλειστικά και μόνο την κορυφή. Μείνετε συντονισμένοι…

Exit mobile version