ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νεο «μπαμ» με Στεπανένκο το «τριφύλλι» (Vid)

Στην απόκτηση της Μαργαρίτα Στεπανένκο προχώρησε ο Παναθηναϊκός, που ισχυροποιεί την ομάδα στο βόλεϊ γυναικών με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Νεο «μπαμ» με Στεπανένκο το «τριφύλλι» (Vid)

Μετά τις Μάρετ Γκροθούες και Μανωλίνα Κωνσταντίνου, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, προχώρησε στη συμφωνία και με την Μαργαρίτα Στεπανένκο, η οποία αγωνίζεται ως διαγώνιος.

Σε mood μεταγραφών έχει μπει η διοίκηση του Ερασιτέχνη που προχωρά με γοργούς ρυθμούς στον καταρτισμό του «πράσινου» ρόστερ για την ομάδα στο βόλεϊ γυναικών, αφού στόχος των «πρασίνων» είναι ένα γκρουπ ισχυρό ώστε να επιστρέψει στην κορυφή της Volley League.

Η Στεπανένκο έχει ύψος 1,86 και από το 2013 έως το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Τέλεκομ Μπακού. Παράλληλα, το 2014, πέρασε ξανά από τη χώρα μας, καθώς αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό. Αγωνίζεται ως διαγώνια, ενώ με την ίδια ευχέρεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ακραία.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η 28χρονη Ουκρανή κατά το παρελθόν, έχει περάσει από την Μπεσίκτας, τις πολωνικές Πίλα και Ράντομ ενώ την περασμένη σεζόν φορούσε τη φανέλα της Μινσκ Λευκορωσίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.