ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον της Χιχόν για τον Αϊτόρ

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Ισπανίας, η Χιχόν έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα για την ενίσχυσή της ενόψει νέας σεζόν.

Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρον της Χιχόν για τον Αϊτόρ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σπόρτινγκ Χιχόν, προσθέτει τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, η ιστοσελίδα «elcomercio.es».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι άνθρωποι της Χιχόν, έχουν βάλει μπροστά το μεταγραφικό σχεδιασμό τους ενόψει νέας σεζόν και έκαναν μια διερευνητική ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Χιχόν, έχει πάντα στα υπ’ όψιν του τον Αϊτόρ, για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο Αϊτόρ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο «τριφύλλι», τη φετινή σεζόν ο 25χρονος εξτρεμ κατέγραψε με την «πράσινη» φανέλα 24 συμμετοχές, με 3 γκολ και 2 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.