ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή

Μέχρι τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Στο προσκήνιο ο Πρίφτης. Τι γίνεται με Κάτας.

Παναθηναϊκός: Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή | panathinaikos24.gr

Ένα από τα καυτά θέματα αναμένεται να λυθεί για την διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί, ποιος θα είναι ο προπονητής για την επόμενη σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσει άμεσα αυτή η υπόθεση, ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της διοίκησης, αλλά και οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους.

Στο προσκήνιο για το «τριφύλλι» παραμένει ο Δημήτρης Πρίφτης, με σενάρια κυρίως από το εξωτερικό, να αναφέρουν πως θα αφήσει τη θέση του στην Ούνιξ Καζάν για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και να προχωρήσει στο «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» θα υπάρξουν και επαφές με τον Όντετ Κάτας και όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

Οι «πράσινοι» καίγονται για να κλείσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα του σχεδιασμού που έχουν στο μυαλό τους για την ομάδα, που θα πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερα τη νέα χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close