Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δυνατή προπόνηση με επίκεντρο την κατοχή μπάλας

Έμφαση στα κομμάτια της κατοχής μπάλας, της κυκλοφορίας αλλά και στο transision παιχνίδι έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας στο «Γ. Καλαφάτης».

Σε υψηλό τέμπο κινήθηκε άλλη μια προπόνηση για την ομάδα του Παναθηναϊκού στο Κορωπί. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση περισσότερο στο πως πρέπει να είναι η συμπεριφορά της ομάδας με κύρια θέματα την κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή και το transition παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός ζητούσε από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα, όπως όταν χάνουν τη μπάλα από τα πόδια τους, να υπάρχει άμεση αντίδραση ούτως ώστε να γίνεται η επανάκτηση αυτής σχετικά γρήγορα.

Το πρόγραμμα των «πρασίνων» εμπεριείχε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας με περιορισμούς και παιχνίδι σε τέσσερις εστίες στο μισό γήπεδο.

Από κει και πέρα, ο Ζοσέ Μαουρίσιο ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια πραγματοποίησε ξεχωριστό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα. Πέρα από τον Βραζιλιάνο χαφ, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ ο Χουάν Περέα έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Αντίστοιχο πρόγραμμα εντός γυμναστηρίου ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ενώ από την προπόνηση απουσίασε ο Χρήστος Σέχου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα θα προπονηθεί και αύριο Σάββατο (10/07), καθώς υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

Exit mobile version