Ερασιτέχνης

Νέα συμφωνία Ερασιτέχνη – ΠΑΕ για την Λεωφόρο!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου θα δίνει 250.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη για το γήπεδο της Λεωφόρου ενώ θα αναλάβει πλήρως τα έξοδα συντήρησης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», η «Μάνα του Λόχου» και η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είναι πολύ κοντά σε μια νέα συμφωνία αναφορικά με το ποσό που θα δίνεται στον Ερασιτέχνη για την Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, με απόφαση Αλαφούζου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα δίνει 250.000 ευρώ στον ΑΟ για την Λεωφόρο ενώ θα αναλάβει και τα έξοδα συντήρησης του ποδοσφαιρικού γηπέδου του τριφυλλιού.Το ποσό που δίνεται για την συντήρηση είναι ιδιαίτερα σημαντικό και ειδικά για τον Ερασιτέχνη.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ έδινε 150.000 ευρώ. Με λίγα λόγια θα δίνει 100.000 ευρώ παραπάνω φέτος, με σκοπό πάντα να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη.

Ωστόσο, εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας από την ΠΑΕ θα συνδυάζεται με υποχρεωτική εγγραφή στον Ερασιτέχνη με την καταβολή των 50 ευρώ στον ΑΟ. Συν πάντα και τα χρήματα από την κάρτα φιλάθλου, που θα μπαίνουν στα ταμεία της Μάνας του Λόχου.

Exit mobile version