ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Πρεμιέρα στη Β’ Γερμανίας – Σημεία στο 4.40

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Πρεμιέρα στη Β’ Γερμανίας - Σημεία στο 4.40

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2021-2022 παίρνει σιγά – σιγά μπροστά, κάθε εβδομάδα προστίθενται ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα στο κουπόνι και το ενδιαφέρον αυξάνεται. Δύο παιχνίδια ξεχώρισε το Betarades.gr από το πρόγραμμα της Παρασκευής (23/07), ένα από τη Β’ Γερμανίας και ένα από την Α’ Ρουμανίας. Όλα τα ματς μπορείτε να τα βρείτε με πλήθος αγορών, διαθέσιμα και για live στοίχημα στην winmasters. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος που προκύπτουν.

Αμβούργο με κάλυψη

Ξεκινάμε από τη Β’ Γερμανίας, εκεί όπου η Σάλκε υποδέχεται το Αμβούργο στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Οι “βασιλικοί μπλε” πανηγύρισαν μόλις τρεις νίκες πέρσι και αναπόφευκτα υποβιβάστηκαν στη 2η κατηγορία, ξεκινώντας τη νέα σεζόν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Βρίσκουν σήμερα, ωστόσο, απέναντί τους ένα Αμβούργο το οποίο έχει τον ίδιο στόχο και θέλει την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα μετά από αποχή τεσσάρων ετών. Πέρσι αν και για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην κορυφή, τελικά δεν κατάφερε να πετύχει το στόχο του, μένοντας ακόμη και εκτός πρώτης τριάδας.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, θα στραφούμε προς τους φιλοξενούμενους. Έχουν πλέον μεγάλη εμπειρία από τη 2η κατηγορία της Γερμανίας, ενώ η Σάλκε είναι… έξω από τα νερά της και λογικά θα χρειαστεί κάποια περίοδο προσαρμογής. Το Αμβούργο διατήρησε τον βασικό κορμό του το καλοκαίρι, κάτι που περιμένουμε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα της σεζόν. Επιλέγουμε το διπλό με την κάλυψη του draw no bet σε απόδοση 2.05.

Προβάδισμα στην έδρα

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου έρχεται από τη Ρουμανία και το ντέρμπι νεοφώτιστων, Μιοβένι – Ραπίντ Βουκουρεστίου. Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε τη σεζόν με πρωταρχικό στόχο να κερδίσει την παραμονή της στην κατηγορία, παλεύοντας για κάθε βαθμό. Ωστόσο, μπήκε με… το αριστερό στο νέο πρωτάθλημα, αφού γνώρισε την ήττα στην έδρα της Γκαζ Μετάν Μέντιας (1-0), παρά το γεγονός ότι στο φινάλε είχε αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου, από την πλευρά της, ξεκίνησε ιδανικά τη νέα περιπέτειά της στην πρώτη κατηγορία. Υποδέχθηκε της Κίντια Ταργκόβιστε και επικράτησε με 1-0 εντός έδρας, πραγματοποιώντας μεστή και ουσιαστική εμφάνιση. Σήμερα, ωστόσο, τα πράγματα τα περιμένουμε διαφορετικά. Δύσκολα θα ανοίξει το ρυθμός και το σκορ στην αναμέτρηση, πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτές, πιστεύουμε θα είναι με το μέρος των γηπεδούχων, με την έδρα να παίζει σημαντικό ρόλο, και επιλέγουμε τον άσσο με την κάλυψη του draw no bet σε απόδοση 2.15.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...