ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη – Χωρίς Ιωαννίδη που ένιωσε ενοχλήσεις

Στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής διπλής προπόνησης συμμετείχε ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Θεραπεία για τον Φώτη Ιωαννίδη που ένιωσε ενοχλήσεις.

Παναθηναϊκός: Με Κουρμπέλη - Χωρίς Ιωαννίδη που ένιωσε ενοχλήσεις

Με διπλή προπόνηση στο Κορωπί, συνεχίστηκε για σήμερα Τετάρτη, η προετοιμασία της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Στο μεγαλύτερο μέρος αυτής συμμετείχε κανονικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης χωρίς να αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα, ενώ εκτός έμεινε ο νεαρός Φώτης Ιωαννίδης που έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο κουντεπιέ.

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού» περιλάμβανε το πρωί της Τετάρτης ασκήσεις στο γυμναστήριο αρχικά, ενώ στην απογευματινή αφού ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν, σε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.058 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολούθησε ο διαχωρισμός σε δύο γκρουπ, όπου το ένα δούλεψε στην αμυντική λειτουργία, ενώ το δεύτερο πραγματοποίησε τελειώματα φάσεων.

Πέρα από τον Φώτη Ιωαννίδη, θεραπεία ακολούθησε ο Φεντερίκο Μακέντα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ενώ απουσίαζε με άδεια ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...