ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε ανοιχτή γραμμή με Βόλο για Φεράρι – Πρασινίζει ο παίκτης!

Σε τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, προκειμένου να ντυθεί στα πράσινα ο Φράνκο Φεράρι. Προς Βόλο ο Χατζηθεοδωρίδης.

Σε ανοιχτή γραμμή με Βόλο για Φεράρι - Πρασινίζει ο παίκτης!

Προχωράει η παραχώρηση του Φράνκο Φεράρι από τον Βόλο στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει σύντομα τη φανέλα του τριφυλλιού.

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο ενώ το μόνο που μένει είναι να κλειδώσει παραχώρηση του Χατζηθεοδωρίδη στην ομάδα του Βόλου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα στην ημέρα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.