ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα είχε κλείσει από το απόγευμα ο Παναθηναϊκός τον Παλάσιος αλλά…»

Ο Τάσος Νικολογιάννης παρέθεσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM το χρονικό της… επεισοδιακής απόκτησης του Σεμπάστιαν Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό, με ευθύνη των πρώην ομάδων του Αργεντινού εξτρέμ.

Νικολογιάννης: «Θα είχε κλείσει από το απόγευμα ο Παναθηναϊκός τον Παλάσιος αλλά…»

«Ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει από χθες το πρωί αλλά λόγω διαφοράς ώρας τα συμβόλαια άρχισαν να έρχονται μετά τις 5 το απόγευμα. Ο παίκτης ήταν στα γραφεία της Ιντεπεντιέντε και περίμενε τη συμφωνία με την Πατσούκα, ενώ στις 23:25 ώρα Ελλάδας ξεκίνησε η διαδικασία της αποδοχής από πλευράς ΠΑΟ που ολοκληρώθηκε στις 23:45. Πέσαμε σε μια κακή συνεννόηση από πλευράς Αργεντινών, αλλιώς η μεταγραφή θα είχε τελειώσει από τις 7 το απόγευμα. Έχουν άλλους ρυθμούς αυτοί εκεί αλλά εσύ που είσαι εδώ ανησυχείς και λες μήπως στραβώσει στο τέλος κάτι…», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.