ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Είμαστε σε σοκ» – Τι δηλώνει στενός συνεργάτης που ήταν με τον Mad Clip πριν σκοτωθεί

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που είχε τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκε στο γάμο του καλού του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Μπενουδάκη και της επίσης καλής του φίλης και project manager τoυ, Λίας Παπαδοπούλου.

«Είμαστε σε σοκ» – Τι δηλώνει στενός συνεργάτης που ήταν με τον Mad Clip πριν σκοτωθεί

Αναχωρώντας από το σημείο όπου γινόταν η δεξίωση του γάμου κι επιστρέφοντας σπίτι του, ο Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτη του Mad Clip ο οποίος βρισκόταν μαζί του χθες στον γάμο και είναι σοκαρισμένος με αυτή την τραγική εξέλιξη.

“Ο Peter ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ θετικός άνθρωπος που χαμογέλαγε πάντα. Ήταν μια κινητή πηγή αισιοδοξίας, και αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας. Ήταν ένας άψογος επαγγελματίας με πολλές και πρωτότυπες ιδέες. Αγαπούσε πολύ τη μουσική του. Χθες στον γάμο ήταν πάρα πολύ ευδιάθετος, η Λία ήταν η project manager του και ο Γιώργος είχε σκηνοθετήσει κάποια videoclip του. Πέρα από την επαγγελματική σχέση με το ζευγάρι, ήταν και πολύ καλοί φίλοι.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες μάλιστα το ζευγάρι στον χώρο της δεξίωσης μπήκε με το τραγούδι του, με τίτλο “Baby”. O Peter άρχισε αμέσως να τους τραβάει video, χαμογελούσε σαν μικρό παιδί, έδειχνε να το χαίρεται με την ψυχή του που το ζευγάρι επέλεξε ένα δικό του τραγούδι για αυτή τη στιγμή. Επίσης, όταν ανέβηκε για να τραγουδήσει – όπως έκαναν όλοι οι καλλιτέχνες- είπε στον γαμπρό, “Γιώργο εσύ είσαι αδερφός αλλά και η Λία είναι η μικρή μου αδερφή γι΄ αυτό να την προσέχεις διαφορετικά θα σε τρέχω μέχρι το βουνό” και στη συνέχεια τραγούδησε με την Ελένη Φουρέιρα το τραγούδι τους “Μπορεί”.

Τις επόμενες ημέρες είχε προγραμματίσει μια live εμφάνιση με την Ελένη Φουρέιρα, ενώ παράλληλα ετοίμαζε και το νέο του τραγούδι. Όσοι τον γνωρίζαμε είμαστε σε σοκ, δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε αυτό που έχει συμβεί. Μας φαίνεται αδιανόητο ένας άνθρωπος με τον οποίο συζητούσαμε γελούσαμε και διασκεδάζαμε μαζί, έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο από τη ζωή μετά από μια στιγμή γεμάτη χαρά. Σίγουρα θα τον θυμόμαστε και θα τον αγαπάμε πάντα γιατί και σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος ήταν ένα αστέρι” μας δήλωσε χαρακτηριστικά συνεργάτης του άτυχου ράπερ.

Πηγή: tlife.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.