ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπίδης: «Χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο»

Στην εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο παρκέ του ΟΑΚΑ στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αναφέρθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Κώστας Χαραλαμπίδης.

Χαραλαμπίδης: «Χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο»

Χρόνο και υπομονή θέλει ο Παναθηναϊκός για να «χτίσει» τη νέα του ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

Το μέλος του «πράσινου» σταφ, αναφέρθηκε παράλληλα και στα επόμενα δυνατά φιλικά που θα δώσει το «τριφύλλι» ενώ επεσήμανε πως παρά την έλλειψη χρόνου, η ομάδα θα βελτιωθεί και θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Προσπαθούμε να μοντάρουμε ην ομάδα. Η Πάτρα μας έβαλε δύσκολα, αντιμετωπίσαμε κάτι που δεν είχαμε αντιμετωπίσει στις προπονήσεις. Κάποιες φορές το διαβάσαμε, κάποιες φορές όχι. Έχουμε συμπεράσματα που θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τις επόμενες ημέρες για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.948 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μόλις η τρίτη εβδομάδα με άλλα νέα πρόσωπα, καινούργιο προπονητή και διαφορετική φιλοσοφία. Χρειάζεται χρόνος αλλά αυτός δεν είναι υπέρ μας. Το επόμενο διάστημα με τα φιλικά που έχουμε μπροστά μας, πιστεύω θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό για την εποχή επίπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.