Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η ώρα του Μπρινιόλι

Φτάνει η στιγμή που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Φτάνει η στιγμή που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από το τριφύλλι με σκοπό να ενισχυθεί η ομάδα στους γκολκίπερ. Εξ’ αρχής είχαμε τονίσει ότι ο 30χρονος δεν ντύνεται στα πράσινα απλώς για να αποτελέσει μια ακόμα επιλογή για τους πορτιέρε, αλλά για να διεκδικήσει μαζί με τον Σωκράτη Διούδη τη θέση του βασικού. Άλλωστε, μιλάμε για έναν εξαιρετικό γκολκίπερ με πλούσια εμπειρία στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη συμμετοχή του Μπρινιόλι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν αργεί. Μοιάζει δεδομένη η χρησιμοποίησή του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο στη Λεωφόρο. Ο Σωκράτης Διούδης δε βρίσκεται και στα καλύτερά του, γεγονός που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Άρη, στο οποίο έκανε αρκετά λάθη με την μπάλα στα πόδια. Από δικό του κακό βολέ (κόντρα στον άνεμο) άρχισε η φάση για το γκολ των γηπεδούχων. Είναι, λοιπόν, εξαιρετικά πιθανό ο Έλληνας γκολκίπερ να βρεθεί στον πάγκο στο επόμενο ματς.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μπρινιόλι θα πάρει τη θέση του Διούδη στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Βόλο και όλοι μας θα δούμε για πρώτη φορά τον έμπειρο Ιταλό τερματοφύλακα να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό.

Exit mobile version