Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αγωνία με Βέλεθ ενόψει ντέρμπι – Καμία ανησυχία για Βιτάλ

Την Τρίτη (28/09) θα ξέρουν στον Παναθηναϊκό το μέγεθος του τραυματισμού στον δικέφαλο του Φραν Βέλεθ που θα υποβληθεί σε μαγνητική. Καμία ανησυχία για Βιτάλ που θα κάνει και αυτός μαγνητική.

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 5-1 τον Βόλο στο «Απ. Νικολαΐδης» παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο στο «πράσινο» στρατόπεδο, έχουν τις ανησυχίες τους σχετικά με τους τραυματισμούς που αποκόμισαν κυρίως ο Φραν Βέλεθ, αλλά και οι Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ισπανός στόπερ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 76′ λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (28/09) όταν και ο παίκτης θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί επακριβώς το μέγεθος του προβλήματος.

Παράλληλα, μαγνητική θα κάνει αύριο Δευτέρα (27/09) και ο Ματέους Βιτάλ για ένα χτύπημα που δέχθηκε στον ώμο, όμως δεν φαίνεται για την ώρα να εμπνέει λόγους ανησυχίας. Παράλληλα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αλλά ούτε αυτός με τη σειρά φαίνεται να έχει κάτι που θα ανησυχήσει το «πράσινο» τιμ.

Exit mobile version