ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Μια ακόμα νίκη στην Καλαμάτα – Τιμήθηκε ο Πανταλέοντας

Ανώτερος σε όλα τα επίπεδα ο Παναθηναϊκός στη Μεσσηνία, επικράτησε εύκολα της αξιόμαχης Καλαμάτας με 3-0 σετ. Τιμήθηκε ο Σωτήρης Πανταλέοντας από την τοπική ομάδα. Παρουσία 150 φίλων του «τριφυλλιού» η αναμέτρηση.

Παναθηναϊκός: Μια ακόμα νίκη στην Καλαμάτα - Τιμήθηκε ο Πανταλέοντας

Το «τριφύλλι» ήταν ανώτερο σε όλα τα σημεία από τον αξιόμαχο αντίπαλο του που αναμένεται να είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Preleague. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι χτες νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 αποδεικνύοντας ότι είναι δυνατή ομάδα.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας τίμησε τον Σωτήρη Πανταλέοντα για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος δεν αντιμετώπισε προβλήματα πέραν του πρώτου σετ. Αναλυτικά το «τριφύλλι» επικράτησε στο πρώτο σετ με 21-25 και στα άλλα δύο σετ με 16-25.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Είμαστε μια ομάδα που ανεβαίνουμε συνεχώς και έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είμαστε μέσα στους διεκδικητές του τίτλου. Φέτος θα παλέψουν μαζί με εμάς ακόμα τρεις ισάξιες ομάδες όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Φοίνικας Σύρου. Αυτό συμβαίνει σε λίγες χώρες και αυτό δείχνει την πρόοδο του αθλήματος στην χώρα μας».

Παναθηναϊκός (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης, Γιάκομπσεν, Μπάσης, Μάρκου, Ρανγκέλ, Ανδρεόπουλος, Ράπτης, Βαν Ντεν Ντρις, Στάλεκαρ, Αραμπόπουλος.

Αξιοσημείωτη ήταν και η συμπαράσταση περίπου 150 οπαδών του Παναθηναϊκού από τη Μεσσηνία στην εξέδρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.