Μπάσκετ

Έγινε το «μπαμ»: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Φερέλ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιόγκι Φερέλ που έστειλε στη διοίκηση του «τριφυλλιού» υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Η υπόθεση της μεταγραφή του Γιόγκι Φερέλ στον Παναθηναϊκό, είχε αίσιο τέλος, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα SDNA.gr, ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, έστειλε το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του.

Το μόνο πλέον που απομένει, είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, δηλαδή οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και η άφιξη του Φερέλ στην Ελλάδα, για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Φερέλ με το «τριφύλλι» είναι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώνεται το τελευταίο κομμάτι του παζλ στην ομάδα που θέλει να δημιουργήσει ο Δημήτρης Πρίφτης. Θυμίζουμε πως ο Φερέλ έχει πλούσια καριέρα στο NBA με ομάδες όπως οι Νετς, Μάβερικς, Κινγκς και Κλίπερς, ενώ είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που βγαίνει εκτός ΗΠΑ για ν’ αγωνιστεί.

Την ολοκλήρωση του deal με τον παίκτη, προανήγγειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ένα άκρως περίεργο μήνυμα στο twitter, όπου και ανάρτησε μια κλεψύδρα.

Exit mobile version