Μπάσκετ

Παταβούκας στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι η δημιουργία ενός πυρήνα για τα επόμενα χρόνια» (Vid)

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας σχολιάζει την εικόνα του Παναθηναϊκού στην εφετινή ευρωλίγκα και επισημαίνει το πως πρέπει ν' αγωνιστεί το «τριφύλλι» κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ματς της Τετάρτης (27/10).

Ο Κώστας Παταβούκας ανέλυσε την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, τόνισε πως χρειάζεται χρόνος και υπομονή για την ομάδα, ενώ επεσήμανε πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα στηριχθεί για τα επόμενα χρόνια.

«Η χρονιά είναι μεταβατική για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Χρειάζεται χρόνο ώστε να «δέσει» και τότε θα δούμε μία άλλη εικόνα. Το ζητούμενο εφέτος είναι να φτιάξει έναν πυρήνα, επάνω στον οποίο θα στηριχτεί για την επόμενη και τη μεθεπόμενη χρονιά», σχολιάζει αρχικά ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού.

Ο Κώστας Παταβούκας δεν παρέλειψε να μην αναφερθεί και στην επάνοδο του Ολυμπιακού στην Α1, αλλά και στην εικόνα που έχει ο σύλλογος του Πειραιά στα ματς της Ευρωλίγκα.

Exit mobile version