ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να χαθεί και αυτή η χρονιά αν δεν ξυπνήσει άμεσα!

Αν ο Παναθηναϊκός δεν ξυπνήσει άμεσα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και αυτή η χρονιά να είναι τελείως αποτυχημένη.

Παναθηναϊκός: Κίνδυνος να χαθεί και αυτή η χρονιά αν δεν ξυπνήσει άμεσα!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο με 3-1, σε ένα ματς που οι πράσινοι δεν κατάφεραν και πάλι να δείξουν το πρόσωπο και το χαρακτήρα που έπρεπε.

Αυτό ήταν το τρίτο ματς που το τριφύλλι δεν καταφέρνει να πάρει το τρίποντο και μάλιστα το χειρότερο απ΄ όλα ότι το να μην κερδίζει ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια και φέτος. Έντεκα βαθμοί σε εννιά παιχνίδια είναι ένας απολογισμός πραγματικά τραγικός, αν σκεφτεί κανείς τα δεδομένα με τα οποία ξεκίνησε αυτή η σεζόν.

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός φέτος ξεκίνησε με την προοπτική να ανέβει επίπεδο. Και τι έχει καταφέρει; Να φτάσουμε στην 9 αγωνιστική και να έχει μαζέψει μόλις δύο βαθμούς παραπάνω από πέρυσι. Να φτάσουμε στην 9 αγωνιστική και ο Άρης που ξεκίνησε με -6 να τον έχει φτάσει στη βαθμολογία και να τον έχει κερδίσει κιόλας ήδη μια φορά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.531 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και το χειρότερο είναι ότι η ομάδα δεν σε πείθει αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να κάνει ένα σερί από νίκες. Την επόμενη αγωνιστική παίζει με την Λαμία εκτός έδρας, που δεν την έχει κερδίσει ποτέ στο γήπεδο της. Μετά την Λαμία έχει να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό εντός και μετά παίζει με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Με την εικόνα που έχει η ομάδα πλέον κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει νίκη ακόμα και στη Λεωφόρο, που δύσκολα θα έχει την ατμόσφαιρα των πρώτων ματς στα επόμενα, μιας και ο κόσμος δικαιολογημένα έχει ξενερώσει. Ο κίνδύνος λοιπόν να πάρει την κάτω βόλτα ο Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από μεγάλος και αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι όλοι να ξυπνήσουν.

Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, καθώς ότι και να λέγαμε το καλοκαίρι πέρι αλλαγή επιπέδου αποτελεί… ιστορία. Πλέον αν δεν βρεθεί… χθες το φάρμακο, τότε ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινδυνέψει να χάσει ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη. Αν συμβεί αυτό, τότε θα μιλάμε για άλλη μια καταστροφική χρονιά.

Οπότε το μήνυμα είναι σαφές: Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.