ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στο τέλος ο Παναθηναϊκός

Τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη δυσκολεύτηκαν, αλλά στο τέλος πάτησαν... γκάζι και επικράτησαν με 79-59 της Δάφνης Αγ. Δημητρίου στην 6η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στο τέλος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 79-59 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» και συνεχίζει πάντα σε τροχιά τίτλου.

Για τρία δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αποκολληθεί στο σκορ από τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου καθώς η κούραση από τα ματς με Ολυμπιακό και Χατάι ήταν εμφανής, ωστόσο τη στιγμή που χρειάστηκε το «τριφύλλι» πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη.

Στην πρώτη περίοδο ο ΠΑΟ ήταν λίγο πίσω στο σκορ ωστόσο κάπου το ισορρόπησε και τελικά η λήξη της βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 17-17. Περίπου ίδια εικόνα και στη δεύτερη περίοδο με τις φιλοξενούμενες μάλιστα να βρίσκονται μπροστά στο ημίχρονο με 37-38.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανακάμπτει και η λήξη της βρήκε το «τριφύλλι» μπροστά στο σκορ με 55-51. Η τέταρτη περίοδος ήταν…καταπράσινη αφού οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη έπαιξαν πολύ καλή άμυνα δεχόμενες μόλις 8 πόντους και παράλληλα στην επίθεση πέτυχαν 24 πόντους μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στη Δάφνη.

Στον τομέα του σκοραρίσματος ο ΠΑΟ βασίστηκε στην αμερικανική τριπλέτα Ριντ-Σμιθ και Χολμς ενώ και η Λύμουρα πέτυχε 9 πόντους.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι: Τσάτσης-Δημάδης-Λαζόγκα

Tα δεκάλεπτα: 17-17, 37-38, 55-51, 79-59.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 24, Σταμάτη, Λύμουρα 9, Σμιθ 16 (1), Κωτούλα 5 (1), Βιντσιλαίου, Μπουντούρη, Γρηγοροπούλου, Στακ 1, Μυλωνάκη 2, Χολμς 16 (2), Χατζηνικολάου 6 (1).

Δάφνη Αγ. Δημ. (Μπουμπούς): Γκίβενς 31 (5), Γεροστεργίου, Παγώνη 2, Πετρούσεφσκα, Πάτερσον 12 (2), Γκριτζά 2, Κούκη 2, Ντάνιελ 10.

Σε δήλωση του ο βοηθός προπονητής το ΠΑΟ Ανδρέας Ζιάκας είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το ξέραμε από την αρχή. Η Δάφνη είναι μια ομάδα που έχει πολύ δυνατή επίθεση. Οι ξένες τους είναι χαρισματικές στην περιφέρεια και ήθελε υπομονή.

Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το πάθος και την ποιότητα που θα μας οδηγούσαν στο τέλος στη νίκη. Έτσι και έγινε, νομίζω ότι μετά το 30′ κυριαρχήσαμε πλήρως και πήραμε ένα ακόμα σημαντικό δίποντο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...