ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ενημερώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Ερασιτέχνης με συνέντευξη Τύπου!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ενημερώσει τον κόσμο του τριφυλλιού για το σημείο όπου βρίσκεται το Βοτανικό.

Ενημερώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο Ερασιτέχνης με συνέντευξη Τύπου!

Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να ενημερώσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σχετικά με το Βοτανικό τον κόσμο της ομάδας, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Total Football» του OPEN.

Μάλιστα τονίστηκε ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εντατικοποιηθεί οι διαπραγματεύσεις, με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μάλιστα να έχει θέσει κάποιος απαράβατους όρους. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της «Μάνας του Λόχου» θέλουν οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός ΑΟ να κρατήσει και στο Βοτανικό όλα τα κυριαρχικά δικαιώματα που έχει στη Λεωφόρο.

Η κατάληξη της συζήτησης όλων των πλευρών θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες μέρες, όταν και θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο ΑΟ δεν κάνει πίσω και αν δεν διατηρήσει στο Βοτανικό τα ίδια δικαιώματα που έχει και στη Λεωφόρο, τότε το πρότζεκτ θα πάει στα βράχια.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.