ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λίγος στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή εμφάνιση για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, σχεδόν... εξαφανίστηκε στην επανάληψη και γνώρισε την ήττα με 75-54 για τη 15η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Στο 4-11 έπεσε το πράσινο ρεκόρ.

Λίγος στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή εμφάνιση για ένα ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, σχεδόν… εξαφανίστηκε στην επανάληψη και γνώρισε την ήττα με 75-54 για τη 15η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Στο 4-11 έπεσε το πράσινο ρεκόρ.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά επιθετικά, όχι, όμως και αμυντικά και το σκορ ήταν 9-9 έπειτα από τρία λεπτά αγώνα με τον Μέικον να έχει 6 και τον Γουάιτ τρεις. Στα 5 λεπτά αγώνα οι δυο ομάδες ήταν ξανά ισόπαλες 13-13. Με τρίποντο του Κασελάκη οι πράσινοι προηγήθηκαν 15-16, τη στιγμή που άρχιζαν να βγάζουν ενέργεια αμυντικά. Ο Μποχωρίδης με νέο τρίποντο έδωσε προβάδισμα 4 πόντων στο τριφύλλι. Η πρώτη περίοδος έληξε με σκορ 15-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκορ έγινε ξανά ισόπαλο 21-21 έπειτα από 2μιση λεπτά. Με τρίποντο του Ροντρίγκεθ η Αρμάνι πέρασε μπροστά με τρεις πόντους. Ο Παπαπέτρου με κλέψιμο και καλάθι μείωσε στον ένα. Το κακό για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι φορτώθηκε στο πεντάλεπτο με 5 φάουλ, τη στιγμή που η Αρμάνι δεν είχε ούτε ένα. Στα 45 δευτερόλεπτα για το ημίχρονο η Αρμάνι ήταν μπροστά με 31-29. Ο Σιλντ με δυο βολές έδωσε προβάδισμα 4 πόντων στην ιταλική ομάδα κι ενώ απέμεναν 6.7 δευτερόλεπτα για τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Σαντ Ρος αστόχησε σε τρίποντο και το σκορ του ημιχρόνου ήταν 33-29.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 35.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τρίτη περίοδος δεν άρχισε καλά για τον Παναθηναϊκό με τον Χάινς να βάζει 5 σερί πόντους για το 38-29. Ο Ντιλέινι έκανε το 40-29 και ο Δημήτρης Πρίφτης κάλεσε τάιμ άουτ, βλέποντας την ομάδα του μπλοκαρισμένη. Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε μεταμορφωμένος προς το χειρότερο. Η διαφορά όλο και αυξανόταν με το τριφύλλι να μην μπορεί να σκοράρει και την Αρμάνι να έχει ένα σερί 16-0. Οι πρώτοι πόντοι για τους πράσινους ήρθαν από βολές του Μέικον στα 5 λεπτά μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Πέρι με τρίποντο μείωσε στους 11, αλλά η διαφορά παρέμενε μεγάλη. Ο Έβανς με νέο τρίποντο ψαλίδισε ακόμη περισσότερο τη διαφορά για το 45-37. Αμέσως, όμως, η Αρμάνι έβγαλε αντίδραση και με έξι σερί πόντους έκανε το 51-37. Η κατάσταση ξέφευγε επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό που γκρέμισε ότι είχε χτίσει στο πρώτο ημίχρονο. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 57-42.

Με συνεχόμενα καλάθια η διαφορά έπεσε στους 10 πόντους (59-49). Ξανά, όμως, η Αρμάνι αντέδρασε με 7 σερί πόντους. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να εξαργυρώσει την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, δείχνοντας σημάδια κατάρρευσης στην επανάληψη. Με τρίποντο του Σιλντ το σκορ έγινε 72-54. Τα δυο λεπτά που απέμεναν ήταν διαδικαστικά. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πλήρωσαν το πολύ κακό δεύτερο 20λεπτο στο Μιλάνο και τέτοιου τύπου εμφανίσεις από ομάδες όπως η Αρμάνι δε συγχωρούνται. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 75-54 και οι μόνοι… πράσινοι νικητές ήταν οι περίπου 300 οπαδοί του τριφυλλιού που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.