Ποδόσφαιρο

Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για το Βοτανικό από τον Δήμο Αθηναίων

Η έναρξη των διαδικασιών για την δημοπράτηση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, πήρε και τυπικά την έγκριση από το Δήμο Αθηναίων.

Τρέχουν οι εξελίξεις το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από τη Διπλή Ανάπλαση και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου γνωστοποίησε με κάθε επισημότητα,  ότι ολοκληρώθηκαν τα πάντα για την έναρξη της δημοπράτησης του γηπέδου του τριφυλλιού στο Βοτανικό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ολοκληρώθηκε η προεργασία των απαραίτητων διαδικαστικών θεμάτων, για να τρέξει το αμέσως επόμενο διάστημα η δημοπράτηση του έργου.

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει το συγκεκριμένο θέμα να πάρει θετική έγκριση από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ενώ τη Δευτέρα, η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου, έχει προγραμματίσει επίσημη συνέντευξη Τύπου, εκεί όπου θα ενημερώσει το κοινό και τα ΜΜΕ για όλα τα ζητήματα γύρω από το θέμα.

Exit mobile version