ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Υποχρέωση που βγήκε με ωραίο τρόπο για τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι η άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναγέννησης Καρδίτσας ήταν έργο Γιοβάνοβιτς και στάθηκε στη σωστή εντός έδρας νοοτροπία της ομάδας.

Νικολογιάννης: «Υποχρέωση που βγήκε με ωραίο τρόπο για τον Παναθηναϊκό»

Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός χθες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, χάρη και στην… επιδραστικότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολόγιάννης.

«Ήταν μια υποχρέωση που βγήκε στον Παναθηναϊκό. Βγήκε με ωραίο τρόπο, οι ποδοσφαιριστές το είδαν όπως έπρεπε και αυτό είναι έργο Γιοβάνοβιτς. Τους έπεισε ότι ήταν ένα ματς πρωταθλήματος και το καθάρισαν από το ημίχρονο. Η Καρδίτσα είχε και απουσίες βέβαια, δεν μπορούμε να σταθούμε παραπάνω στη νίκη. Δείχνει μια σωστή νοοτροπία ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο την οποία πρέπει να αρχίσει να δείχνει και εκτός έδρας για να προχωρήσει. Τα περισσότερα ματς στη Λεωφόρο τα παίρνει, ή αν δεν το κάνει παίζει στρωτό ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε κι αυτή να παίξει ποδόσφαιρο χθες αντί να «καταστρέψει», αναγνωρίζοντάς της το.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.317 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε πως, με την εμφάνισή του, ο Βιτάλ δείχνει να επανέρχεται, ενώ έκανε ειδική μνεία και σε Αϊτόρ-Καρλίτος που επίσης ξεχώρισαν για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.