ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι σήμερα – Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναφέρθηκε στη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Ανδρεόπουλος: «Ήμασταν καλύτεροι σήμερα - Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρεόπουλος:

΄Ήμασταν πιο πιεστικοί στο σερβίς και με καλύτερη επίθεση. Κάποιες δικές μας αστοχίες έδωσαν το τρίτο σετ στον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ούτε μετά το σημερινό ματς μέχρι τον Μάιο που θα πάει αυτή η διαδικασία με τόσες σπουδαίες ομάδες. Λειτουργήσαμε καλύτερα στο τακτικό κομμάτι. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο και η θέληση. Εμείς είχαμε και αυτό σήμερα».

Για την παρουσία του κόσμου και το ματς με τη Χάλκμπανκ: «Αθλητισμός χωρίς κόσμο γίνεται; Με φιλάθλους που ενισχύουν την ομάδα τους και δε μισούν τον αντίπαλο. Αυτό μας αρέσει. Αυτό το δώρο που μας ζητούν είναι πολύ μεγάλο. Εμείς θα κάνουμε αυτό που κάσνουμε πάντα. Θα σκύβουμε το κεφάλι και θα πηγαίνουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε και στην Τουρκία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.