ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαρτσαρής: «Για το πρεστίζ της ομάδας τα ματς της Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Τσαρτσαρής σχολιάζει την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και τονίζει πως τα ματς που απομένουν για την Ευρωλίγκα, είναι μόνο για το πρεστίζ και ότι πρέπει να φτιαχτεί μια ομάδα με ελληνικό κορμό.

Τσαρτσαρής: «Για το πρεστίζ της ομάδας τα ματς της Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό»

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας αναλύει τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στην 28η αγωνιστική της Euroleague.

Η 28η αγωνιστική της Euroleague διεξάγεται αυτή την εβδομάδα με δυνατές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρησης (ΕΟΚ) αναλύει την αναμέτρηση του «εξάστερου» με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (Παρασκευή 4/03, 21:00).

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.266 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τονίζει ότι όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, από εδώ και στο εξής, στόχο έχουν το πρεστίζ της ομάδας και το Ελληνικό Πρωτάθλημα και επισημαίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να κάνει ένα rebuilding και να ξεκινήσει να φτιάχνει έναν ελληνικό κορμό με νέα παιδιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.