ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς δεν δίνει σημασία στο πρόγραμμα των πλέι-οφ»

Ο Τάσος Νικολογιάννης υποστήριξε ότι ο προπονητής της ομάδας θεωρεί πως το πρόγραμμα δεν παίζει ρόλο και δουλεύει με τους συνεργάτες του για να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα.

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς δεν δίνει σημασία στο πρόγραμμα των πλέι-οφ»

Την άποψη του Γιοβάνοβιτς ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι πανέτοιμος για όλα τα ματς των πλέι-οφ ανεξάρτητα της σειρά των αγώνων μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» υποστήριξε ότι ο προπονητής της ομάδας θεωρεί πως το πρόγραμμα δεν παίζει ρόλο και δουλεύει με τους συνεργάτες του για να είναι απόλυτα έτοιμη η ομάδα από την αρχή του μίνι πρωταθλήματος μέχρι και το τέλος αυτού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.