ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ‘πε και το ‘κάνε: Όταν ο Βράνκοβιτς τάπωσε τον Ρέμπρατσα και υποσχέθηκε «μία ακόμα στο Παρίσι» (Vid)

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς είναι ο ήρωας της πρώτης Euroleague του Παναθηναϊκού στο Παρίσι, όμως πριν από τη γαλλική πρωτεύουσα το… τρένο είχε στάση στο Τρεβίζο και την Μπενετόν. Ακριβώς πριν από 26 χρόνια ο Κροάτης έβαλε την «υπογραφή» του στο ματς, σε μια φάση «τρέιλερ» από τα προσεχώς.

Το ‘πε και το ‘κάνε: Όταν ο Βράνκοβιτς τάπωσε τον Ρέμπρατσα και υποσχέθηκε «μία ακόμα στο Παρίσι» (Vid)

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς έχει περάσει για πάντα στην Παναθηναϊκή αλλά κι Ευρωπαϊκή μπασκετική συλλογική αιωνιότητα, λόγω της κρισιμότατης τάπας πάνω στον Μοντέρο, στο φινάλε του τελικού της Euroleague το 1996 στο Παρίσι, που ήρθε και η πρώτη κατάκτηση, η αρχή των έξι αστεριών.

Πολλοί όμως ξεχνούν πως πριν από εκείνη τη στιγμή του τελικού στην Πόλη του Φωτός, είχε κάνει ακριβώς το ίδιο στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης, στα προημιτελικά. «Θύμα» του, τότε, ο Σέρβος σέντερ Ζέλικο Ρέμπρατσα και κέρδος το εισιτήριο για το Final Four, σε μια σειρά με επεισοδιακό φινάλε κόντρα στην πολύ δυνατή τότε Μπενετόν Τρεβίζο.

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.